13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNumăr record de motocicliști, așteptați la Slowride Transalpina Fest

Număr record de motocicliști, așteptați la Slowride Transalpina Fest

Sute de motocicliști sunt așteptați în acest week-end la Slowride Transalpina Fest, în comuna gorjeană Baia de Fier. Cea de-a patra ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, județul Gorj, în perioada 22-24 iulie. Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un program menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hop-ul și experimentalul. Printre capetele de afiș ale celor două seri de concerte se numără Altar si White Mahala. Restul programului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ZOB, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și energicii Zaibar, la Bodark si Time Out.

Programul Festivalului

Program concerte – vineri, 22 iulie:

  • Time Out
  • Bodark
  • Altar.

Program concerte – sâmbătă, 23 iulie:

  • Zaibar
  • White Mahala
  • Zob.

Paradă moto

Deja tradiționala paradă moto nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 23 iulie, în jurul prânzului. Vor fi și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Gazda evenimentului va fi Cristian Hrubaru, iar Rock FM va fi partener media. Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.

Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit.

„Slowride Transalpina Fest a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.

Evenimentele din anii următori au adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, Bucium, Coma, Dirty Shirt și mulți alții. Împreună am realizat și în acest an, al treilea consecutiv, tricolorul din motociclete, în cadrul paradei Slowride Transalpina Fest”, conform organizatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS