15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNoul șef al Jandarmeriei Gorj, instalat în funcție

Noul șef al Jandarmeriei Gorj, instalat în funcție

Noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj a fost instalat joi în funcție. Începând cu 15 iulie, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, în funcția de inspector-șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tudor Vladimirescu” Gorj a fost numit locotenent-colonelul Dragoș-Ionel Popescu.

Astăzi, pe platoul unității și în sala de pregătire de la sediul unității, a avut loc ceremonialul de predare-primire a comenzii unității și de prezentare a inspectorului-șef, locotenent-colonelul Dragoș-Ionel Popescu.
Activitatea de predare-primire a comenzii unității a fost coordonată de colonelul Gheorghe-Marian Brâncoveanu–adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, iar la ceremonialul de predare-primire au participat prefectul județului Gorj, Marcel-Petrică Iacobescu, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Gorj, ofițeri și subofițeri din comandamentul unității și din subunitățile dislocate și cadre din alte unități ale Jandarmeriei Române care au asigurat întocmirea documentelor.

Până la această dată, locotenent-colonelul Dragoș-Ionel Popescu a ocupat funcţia de șef serviciu Ordine și Siguranță Publică la Jandarmeria Gorj și este absolvent a Facultății de Drept, program de masterat – Științe Penale și Managementul activităților de ordine publică și siguranță națională din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”.
Locotenent-colonelul Dragoș-Ionel Popescu a mai ocupat în decursul timpului până în prezent următoarele funcții:

2019-15.07.2022 șef serviciu Ordine și Siguranță Publică – I.J.J. Gorj

2016-2019 ofițer specialist serviciul Ordine și Siguranță Publică – I.J.J. Gorj

2014-2016 comandant Detașament Mobil – I.J.J. Gorj

2012-2014 comandant grupă Acțiuni Speciale și Antiteroriste

2012- ofițer pregătire Poliția Națională Afgană

2006-2012 comandant pluton pază și protecție instituțională și ordine publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS