11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSală de sport de peste 1,5 milioane de euro în Stațiunea Polovragi

Sală de sport de peste 1,5 milioane de euro în Stațiunea Polovragi

Stațiunea turistică de interes local Polovragi, din județul Gorj, va beneficia de o sală de sport ultramodernă, care va fi construită de Compania Națională de Investiții.

A fost scos la licitație contractul care vizează proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție: „Construire sală de sport cu tribună de 180 locuri– proiect tip – sat Polovragi, comuna Polovragi, județul Gorj.

Licitația este programată pe 28 august, iar bugetul alocat de către Compania Națională de Investiții este de 7,73 milioane de lei, respectiv peste 1,5 milioane de euro.

CNI își propune construirea unei săli de sport cu teren de handbal și baschet, având o tribună de 180 de locuri. Mai sunt prevăzute: vestiare schimb, grupuri sanitare, spații tehnice.
Suprafața construită va fi de 1.445 metri pătrați.

„Lucrările de execuție se vor desfășura în intervalul perioadei stabilite contractual. Depășirea termenelor prevăzute se va penaliza conform condițiilor stipulate în contract. Antreprenorul este obligat să-și îndeplinească atribuțiile ce-i revin referitoare la calitatea construcțiilor stabilite prin Legea nr. 10/1995, privind calitatea în construcții și de celelalte normative legale în vigoare. Durata de realizare a investiției este de 12 luni (1,5 luni proiectare + 10,5 luni execuție). Pentru o perioadă ofertată a garanției de bună execuție a lucrărilor sub 36 de luni oferta va fi considerată neconformă.”, potrivit Companiei Naționale de Investiții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS