7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDosare validate pentru absolvenții care aspiră la un post de profesor

Dosare validate pentru absolvenții care aspiră la un post de profesor

Dosarele absolvenților din Gorj care vor să devină profesori sunt verificate în aceste zile de către Inspectoratul Școlar Județean. În perioada 6-8 iulie se face validarea înscrierii la concurs pentru absolvenții promoției 2022, precum şi pentru absolvenţii 2022 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/ departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic.

Programul de activitate al Comisiei judeţene din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj pentru validarea fişelor de înscriere la concurs ale absolvenţilor 2022 este următorul:

  • Miercuri, 6 iulie, orele 9.00-14.00;
  • Joi, 7 iulie, orele 9.00-14.00;
  • Vineri, 8 iulie, orele 8.30-13.00

Unde au loc înscrierile

Centrul în care se face validarea fişelor de înscriere pentru absolvenţii 2022 este Liceul Tehnologic 2 Târgu Jiu. Validarea înscrierii, prin semnătură, se poate face de către candidații absolvenţi 2022 sau de către împuterniciții acestora prin procură notarială în original în perioada 6-8 iulie 2022, conform Calendarului naţional, în intervalul orar stabilit de Comisia judeţeană de organizare şi desfăşurare a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice pentru anul şcolar 2022-2023.

Nevalidarea de către candidat sau de către un împuternicit al acestuia, desemnat prin procură notarială în original, a datelor personale înscrise în sistemul informatic, atrage după sine anularea înscrierii candidatului la concurs. Absolvenţii promoţiei 2022 pot participa la proba scrisă în cadrul Concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor declarate vacante/ rezervate, sesiunea 2022, numai după prezentarea Adeverinţei de absolvire a studiilor/ programului de pregătire psihopedagogică şi validarea fişei de înscriere în sistemul informatizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS