5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPolaris preia contractul de la ADIS și se extinde în tot județul Gorj

Polaris preia contractul de la ADIS și se extinde în tot județul Gorj

Compania Polaris va asigura serviciile de salubritate în aproape tot județul Gorj. Firma asigură serviciile de salubritate în municipiul Târgu Jiu și deține și singurul depozit autorizat la nivelul județului Gorj.

Acesta se află tot în Târgu Jiu. Firma din Drobeta Turnu-Severin, care până pe 27 iunie avea contract cu primăriile care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a serviciilor de Salubritate Gorj, nu mai prestează serviciile respective. Astfel, din 28 iunie pe piață va intra compania Polaris. Va ridica deșeurile din 38 de comune și 2 orașe: Rovinari și Tismana.

„Începând cu data de 28 iunie la nivelul județului Gorj va începe să presteze serviciul de salubrizare un nou operator, și anume S.C. Polaris M Holding S.R.L. Contractul încheiat cu firma din Severin a expirat pe data de 27 iunie, iar membrii ADIS Gorj nu au mai dorit prelungirea acestui contract. Trebuie specificat faptul că noul operator va ridica doar partea de deșeuri municipale, urmând ca pe partea de colectare separată să avem o nouă abordare.”, a declarat Luis Popa, directorul Direcției de Salubritate Gorj. Urmează să fie organizată și o licitație pentru serviciile de salubritate care trebuie să fie asigurate în cele 40 de localități.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS