8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Trimisă în judecată pentru că și-a ucis soțul

Gorj: Trimisă în judecată pentru că și-a ucis soțul


Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a unei femei din Motru, în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei.

Potrivit procurorilor, în dimineaţa zilei de 17 ianuarie 2022, în jurul orei 9:00, în timp ce se afla la locuinţa familiei din municipiul Motru, pe fondul unui conflict verbal angajat cu soțul său inculpata l-a lovit pe acesta cu un cuțit în zona abdominală, provocându-i leziuni interne grave (plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu leziune de ligament rotund; hemiperitoneu masiv; șoc hemoragic).

În ciuda intervenţiei chirurgicale de specialitate, au condus la decesul victimei. La data de 18 ianuarie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus arestarea preventivă a inculpatei V.M., pe o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea inculpatei la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Urmare a contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura arestului preventiv, măsură ce a fost prelungită succesiv, până la data de 16.05.2022.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS