16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCea mai mare campanie de sterilizare organizată la nivelul județului Gorj

Cea mai mare campanie de sterilizare organizată la nivelul județului Gorj

Asociația „Pro Animals” împreună cu Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, alături de primării si Poliția Animalelor, din cadrul IPJ, organizează o campanie de informare si sterilizare, la nivelul județului Gorj.

Un număr de 55 de localități s-au înscris în cadrul acestei campanii, în care vor fi sterilizate gratuit câini și pisici, și în același timp le va fi explicat cetățenilor importanța sterilizării, microcipării, cât și obligațiile pe care le au proprietarii de animale.

„Întodeauna trebuie să plecăm de la esența problemei, iar prin această campanie asta ne dorim să facem. Campania va începe de săptămâna viitoare, din localitatea Dănești, și pe această cale invităm publicul alături de noi când vom demara campania propriu-zisă. Vom anunțat exact calendarul acțiunilor de sterilizare, pe localități. Totul va fi gratuit și nu se va achita niciun fel de taxe”, a declarat Luis Popa, directorul Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS