17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Clubul de fotbal Pandurii Lignitul a rămas fără principalii asociați

Gorj: Clubul de fotbal Pandurii Lignitul a rămas fără principalii asociați

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a rămas fără cei mai importanți asociați. Este vorba de Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu.

În acest sens, Tribunalul Gorj a acceptat retragerea celor trei entități din Asociația care a înființat Clubul controlat de fostul sindicalist Marin Condescu.

„La termenul din data de 11 aprilie 2022, Tribunalul Gorj  a soluționat în mod definitiv cererea de înregistrare  în Registrul special a modificărilor aduse statutului Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Targu Jiu, în sensul retragerii din Asociație a Societăţii Complexul Energetic Oltenia SA,  Consiliului Județean Gorj și a Consiliului Local al Municipiului Tg Jiu. Astfel, instanța de control judiciar a respins apelul formulat de USMO împotriva sentinței de admitere a cererii de înregistrare a modificărilor statului clubului sportiv”, potrivit unei informări a Complexului Energetic Oltenia.

Dacă mai rămâneau în Asociație, cei trei membri ar fi trebuit să plătească în continuare cotizații și să finanțeze echipa care acum este în insolvență. De câțiva ani, asociații încearcă să plece de la Clubul de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS