23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUATAA Motru face apel la populație să se rebranșeze la sistemul centralizat de agent termic

UATAA Motru face apel la populație să se rebranșeze la sistemul centralizat de agent termic

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) din Motru a lansat un apel pentru rebranșarea populației la sistemul centralizat de apă caldă și căldură.

În data de 4 aprilie va fi întreruptă căldura și apa caldă pentru a se putea face trecerea pe cazanul de vară. În această perioadă se va putea realiza rebranșarea populației la rețea, acolo unde apartamentele au fost debranșate în trecut. Șefii UATAA Motru spun că agentul termic în sistem centralizat va fi mai ieftin.

„Începând cu data de 4 aprilie, ora 1.00 se va întrerupe distribuția de agent termic și apă caldă în Municipiul Motru. Reluarea distribuției apei calde se va face după o perioadă de maxim 10 zile, perioadă necesară reparațiilor (acolo unde este cazul) sistemului de distribuție (magistrale,racorduri). Începând cu luna aprilie se vor executa lucrări importante la cazanul principal de producere a agentului termic pentru ca în luna octombrie să putem funcționa în condiții optime pentru sezonul rece 2022-2023. Rugăm pe toți cei interesați, persoane fizice și juridice, dacă doresc racordarea la sistemul centralizat (cel mai eficient sistem) să facă o cerere către SC.UATAA Motru SA., urmând ca specialiștii noștrii să se deplaseze în teren pentru a lua o decizie din punct de vedere tehnic și economic”, conform lui Tudor Dobrică, administratorul UATAA Motru.

Aproape o mie de locuințe din Motru au fost debranșate de la sistemul centralizat în ultimii ani. În municipiu există și rețea de gaze naturale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS