18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConcurență mai mare pentru paznici decât pentru psihologi la DGASPC Gorj

Concurență mai mare pentru paznici decât pentru psihologi la DGASPC Gorj


Aproape nimeni nu dorește să se angajeze ca psiholog la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

În schimb, este o concurență mare pentru două posturi vacante de paznic la unul din centrele instituției. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a scos la concurs 9 posturi de psiholog, unul de logoped și două de paznic. În total sunt trei concursuri, dintre care două în derulare și unul este în faza de primire a dosarelor. Primul concurs propune angajarea a 7 psihologi. Proba scrisă este programată pe 6 aprilie. Este nevoie de psihologi practicanți la centrele DGASPC din Novaci, Cărbunești, Rovinari și Târgu Jiu. Au fost depuse două dosare, dintre care unul a fost respins pentru lipsa vechimii de un an în specialitate. Astfel, la concursul de pe 6 aprilie va fi prezent un singur candidat, interesat să ocupe postul disponibil la apartamentul rezidențial din zona Săvinești, din Târgu Jiu. Al doilea concurs este la început și va avea proba scrisă pe 28 aprilie și interviul pe 3 mai. Sunt disponibile două posturi vacante de psiholog, la centrele de la Cărbunești și Dobrița, respectiv un post de logoped în cadrul Centrului de la Suseni.

4 candidați pe loc pentru două posturi de paznic

Este concurență mare în schimb pentru două posturi de paznic la Centrul de îngrijire și asistență de la Suseni. Unitatea se află în subordinea Direcției General de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Sunt scoase la concurs două posturi de agent de pază care sunt vacante. Cele două posturi vor funcționa în cadrul Compartimentului administrativ-contabilitate din Complexul de Îngrijire și Asistență de la Suseni, comuna Runcu. În data de 12 aprilie este programată proba scrisă, iar pe 15 aprilie va avea loc interviul, dacă va fi nevoie de o departajare a candidaților admiși la proba scrisă. Potrivit Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, au fost depuse dosare din partea a 12 persoane. Dintre acestea doar 8 au fost admise la concursul pentru cele două posturi de paznic. Cei respinși au avut probleme legat de atestatele și calificările cerute de viitorul angajator. La Centrul de asistență de la Suseni între beneficiari se află bătrâni bolnavi sau tineri cu dizabilități fizice sau psihice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS