17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat pentru tentativă de omor după o bătaie la o pensiune din Târgu Jiu

Arestat pentru tentativă de omor după o bătaie la o pensiune din Târgu Jiu

Un bărbat din Brăila a fost arestat duminică pentru tentativă de omor, la Târgu Jiu, după ce a lovit un coleg de serviciu cu un vătrai în cap.

Incidentul a avut loc într-o pensiune din municipiu, pe fondul consumului de alcool. Ancheta este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspectul L.I., în data de 27.03.2022, în jurul orei 17.50, în timp ce se afla la pensiunea P…, din municipiul Târgu Jiu, unde era cazat împreună cu alţi colegi de la locul de muncă (suspectul având domiciliul într-o comună din judeţul Brăila), urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată, producându-i acestuia leziuni traumatice care necesită de la producere circa 60 – 65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul“, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS