20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjIPJ Gorj vrea să scape de gândaci și șobolani

IPJ Gorj vrea să scape de gândaci și șobolani

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj caută să scape de șobolani și gândaci. Se urmărește și o dezinfecție generală la sediul central din municipiul Târgu Jiu.

În acest sens au fost alocate fonduri pentru achiziția serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Bugetul pentru plata serviciilor respective este de 10.242 de lei. Sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj este adăpostit în aceeași clădire veche construită în perioada comunistă.

Nici măcar culoarea vopselei pentru fațadă nu a fost înlocuită de-a lungul timpului, astfel încât aceasta a rămas tot timpul gri. Sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj contrastează cu Stadionul Municipal, o construcție ultramodernă, aflată în vecinătate. Clădirea în care își desfășoară activitatea angajații IPJ Gorj nu a avut parte în ultimii 30 de ani de o reabilitare complexă, astfel încât nu este de mirare că, periodic, este nevoie de servicii de curățenie generală și chiar deratizare.

Două posturi locale de poliție intră în reparații

Totodată, două posturi de poliție din județul Gorj vor beneficia de lucrări de reparații. Este vorba de sediul Postului de Poliție din Stejari și Postul de Poliție din Căpreni, în zona de sud a județului Gorj. La sediul Postului de Poliție din Stejari sunt programate lucrări de reparații curente în valoare de 135.000 de lei. De asemenea, lucrările de reparații curente la sediul Postului de Poliție Căpreni sunt estimate la 142.000 de lei.

În această săptămână vor fi stabilite firmele care vor executa contractele, iar până la finalul acestei luni vor începe și lucrările, mai ales dacă vremea va permite acest lucru. Este de amintit că tot de anul acesta vor începe lucrările de modernizare la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, care se află în același imobil cu Direcția Arhivelor Naționale Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS