24.5 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjGorjenii fără un loc de muncă, recalificați gratuit

Gorjenii fără un loc de muncă, recalificați gratuit

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj îi recalifică în alte meserii pe șomeri și pe cei fără un loc de muncă. Cursurile de calificare/recalificare sunt programate în perioada martie-aprilie-mai 2022.

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în perioada imediat următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii: babysitter, brutar, confecționer – asamblor articole textile, cameristă, dulgher- tâmplar – parchetar, fierar betonist montator prefabricate și sudor. Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, numărul 1, pentru înscriere.

Persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră beneficiează, în mod gratuit, de servicii de formare profesională. Relaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon: 0253. 211568, Compartiment Formare profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS