16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎncă 10 angajări la Spitalul Județean Târgu Jiu

Încă 10 angajări la Spitalul Județean Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu continuă seria angajărilor. Nu este zi în care să nu fie programată vreo etapă a unui concurs de angajare.

Astfel, în zilele următoare vor avea loc alte încadrări de personal. Acest lucru este posibil ca urmare a organizării de concursuri pentru posturile respective. Va fi încadrat un maseur la Secția Recuperare Fizică și Balneologie și un biolog în cadrul Laboratorului de analize medicale. A fost câte un singur candidat pe post. Vor mai fi angajate două asistente medicale debutante la Secția Neonatologie. Aici concurența a fost ridicată. Este vorba de 44 de candidate pe cele 2 locuri.

Încadrează și 6 asistenți medicali pentru ATI Suspecți COVID

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu încadrează 6 asistenți medicali principali, în baza unui contract de achiziții servicii medicale pentru Compartimentul ATI Suspecți COVID. Serviciile medicale vor fi obținute în baza unei proceduri interne de selecție. Contractul va avea o durată de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de necesități, conform prevederilor legale, dar și cu clauză de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs sau când numărul cazurilor de pacienți infectați cu COVID se va reduce.

Serviciile vor fi prestate în baza graficului de lucru întocmit de către asistentul șef și medicul coordonator al compartimentului ATI 1 Suspecți COVID. Se vor încheia un număr maximum 6 contracte de prestări servicii cu cu program de 4 ore pe zi, care vor acoperi necesarul de personal. Se caută personal cu experiență similară de 6 luni într-o secție ATI. Este de precizat că la ATI suspecți COVID sunt în momentul de față doi pacienți. Numărul total de paturi este de 6. Se estimează însă că numărul de cazuri de coronavirus va continua să scadă în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS