5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Două eleve şi-au sărbătorit ziua de naştere alături de poliţişti

Gorj: Două eleve şi-au sărbătorit ziua de naştere alături de poliţişti

Karina și Izabela, eleve ale Liceului de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, au avut, astăzi, parte de o surpriză din partea polițiștilor gorjeni, cu ocazia zilei de naștere.

Aflând de la părinții sărbătoritelor că cele două fetițe și-ar dori să devină polițiste când vor crește, oamenii legii au decis să le viziteze la școala unde învață și să le transmită urări de ”La mulți ani!”, dar și informații utile despre munca pe care o desfășoară un polițist.

Sărbătoritele au primit în dar un ”Certificat de polițiști junior”
Sărbătoritele au primit în dar un ”Certificat de polițiști junior”

Sărbătoritele au primit în dar un ”Certificat de polițiști junior”, care să marcheze ziua lor de naștere. Tuturor elevilor le-au fost distribuite reviste cuprinzând activitățile reprezentative ale Poliției Române.

Au fost momente memorabile pentru tot colectivul clasei I, care le-a mulțumit călduros polițiștilor pentru surpriza făcută.

Mulți dintre elevi au promis că îi vor răsplăti pe polițiști, la rândul lor, prin faptul că li se vor alătura în lupta contra infracționalității, atunci când vor crește mari.

Cu ocazia zilei de naștere, IPJ Gorj le urează sărbătoritelor un călduros ”La mulți ani!” și o viață îmbelșugată cu sănătate și împliniri pe toate planurile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS