14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjIPJ Gorj angajează 6 șefi

IPJ Gorj angajează 6 șefi

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Gorj angajează 5 șefi de post și un șef la Poliția Municipiului Motru.

Pentru ocuparea funcţiei de şef poliție municipiu III, la Poliția Municipiului Motru va avea loc un concurs cu recrutare din sursă internă. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se va înregistra audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din municipiul Târgu Jiu, strada Traian, în data de 24.02.2022.

Va avea loc un concurs și pentru ocuparea funcţiilor de şef post I la Postul de Poliție Godinești și șef post I la Postul de Poliție Padeș, cu recrutare din sursă internă.

ererile de participare la concurs vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și vor fi transmise la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul Resurse Umane [email protected] până la data de 31.01.2022, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare). Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, în data de 04.03.2022.

Vor susține un interviu

Totodată, pentru ocuparea funcţiilor de şef post I la Postul de Poliție Arcani, prevăzută la poziţia 559 din statul de organizare al unităţii, șef post I la Postul de Poliție Runcu, prevăzută la poziţia 573 din statul de organizare al unităţii și șef post I la Postul de Poliție Telești, prevăzută la poziţia 579/s din statul de organizare al unităţii, va avea loc un concurs tot cu recrutare din sursă internă.

„Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor articolului 26 din Anexa numărul 3 la OMAI numărul 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din Municipiul Târgu Jiu, strada Traian, numărul 2 județul Gorj, în data de 28.02.2022”, conform Inspectoratului de Polție al Județului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS