3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Spitalul Județean caută personal pentru ATI COVID pentru valul 5

Gorj: Spitalul Județean caută personal pentru ATI COVID pentru valul 5

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu încadrează personal pentru ATI COVID. Se dorește suplimentarea cu specialiști pe perioada valului 5 din pandemia de coronavirus.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu organizează în data de 19.01.2022, ora 13.00 o selecție de oferte în vederea atribuirii contractului de prestări servicii medicale cu obiectul „Servicii medicale de specialitate – asistent medical generalist în cadrul Secției ATI I – suspecți COVID”.

Modalitatea de atribuire este o procedură internă de selecție oferte conform prevederilor legislației. Durata contractului va fi de 30 zile, cu posibilitate de prelungire în funcție de necesități, conform prevederilor legale și cu clauze de reziliere în momentul în care postul va fi ocupat prin concurs. Serviciile vor fi prestate în baza graficului de lucru întocmit de către asistentul șef și vizat de către medicul șef de secție ATI I. Ofertele pot fi depuse până în data de 19 ianuarie 2021, la ora 12,00. Oferta va consta într-un preț pentru ora prestată.

Face noi angajări pe posturile vacante

Totodată, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu face noi angajări și la alte secții și compartimente. Sunt vizate în special posturile vacante. Acestea pot fi ocupate numai prin concurs. Se au în vedere și secțiile și compartimentele cu deficit de personal.

Unitatea medicală are un număr mare de angajați. Nu este lună în care să nu iasă cineva la pensie. Prin urmare, este necesar să fie încadrat personal de specialitate. A fost cazul angajării prin concurs a unui asistent medical generalist în cadrul Laboratorului de analize medicale din Spitalul Județean de Urgență. Unitatea medicală mai încadrează în baza unor contracte de prestări servicii și alte categorii de specialiști, între care un medic pediatru la Secția Neonatologie. Sunt scoase la concurs zeci de posturi, în special de asistente medicale, infirmiere și altele. Sunt peste 650 de persoane care au depus dosare, în vederea participării la concursurile organizate de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS