7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO elevă s-a aruncat pe geam de la etajul I al unui liceu din Târgu Jiu

O elevă s-a aruncat pe geam de la etajul I al unui liceu din Târgu Jiu

O elevă, de 15 ani, s-a aruncat luni dimineață pe geam de la etajul I al Liceului numărul 2 din Târgu Jiu.

Reprezentanții unității de învățământ au sunat la 112, iar în zonă a ajuns o ambulanță și un echipaj de poliție.

„În urmă cu puțin timp, am fost sesizați cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenință că se sinucide.
Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă.

Eleva nu a suferit leziuni

A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni.
S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere. Inspectoratul Școlar Județean Gorj va face verificări în cazul elevei care s-a aruncat pe geam și va stabili cauzele producerii evenimentului.

„A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia“

Reprezentanţii Inspectoratului Școlar Județean Gorj spun că eleva se afla într-un program al DGASPC. „În urmă cu puțin timp, a avut loc un incident în perimetrul Liceului Tehnologic numărul 2 din Târgu Jiu.
O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității.
În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.

Sosit de urgență, echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.

A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia. Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj“, a declarat Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS