15.1 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjMiting al angajaților CEO

Miting al angajaților CEO

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor picheta, în zilele 18, 20, 25 și 27 ianuarie, între orele 16.00 -17.30, Prefectura Gorj. Între orele 17.00 – 18.00, aceştia se vor afla pe platoul din fața Casei de Cultură din municipiul Motru. Protestatarii cer scăderea vârstei de pensionare la CEO la 52 de ani.

Adunările publice în zilele și orele solicitate au fost avizate favorabil conform prevederilor legale de către Comisia constituită în baza Legii 60/1991 Republicată. Organizatorii vor lua măsuri pentru respectarea prevederilor legale în vigoare, limitând numărul de participanți la maximum 100 de persoane și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică

Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS