6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Infracțiuni rutiere depistate în stațiunea Rânca

Gorj: Infracțiuni rutiere depistate în stațiunea Rânca

În perioada 18-20 decembrie, polițiștii gorjeni au desfășurat activități pe linia circulației rutiere județ, dar și în stațiunea Rânca. Polițiștii au constatat 6 infracțiuni rutiere, precum:

  • conducerea sub influența alcoolului,
  • conducere fără a poseda permis de conducere,
  • îîncredințarea unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu posedă acest drept.

Trei dintre infracțiunile rutiere s-au produs la Rânca. La data de 19 decembrie, polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat, în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din orașul Horezu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că motociclul i-a fost încredințat acestuia, spre a fi condus, de către o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astăzi, polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67C Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS