19.5 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjInternational Week la UCB

International Week la UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi”(UCB) din Târgu Jiu a organizat recent cea de-a patra ediție a evenimentului International Week in UCB.

Evenimentul este inclus ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Un pas înainte pentru internaționalizarea în UCB” (Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, CNFIS-FDI-2021-0381), derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, director de proiect prof.univ.dr. Liviu Marius Cîrțînă. Participanți au fost reprezentanți ai unor universități de prestigiu din:

  • Grecia,
  • Germania,
  • Ucraina,
  • Turcia,
  • Republica Moldova,
  • reprezentanți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Programul International Week în UCB – ediția a IV-a a avut ca tematică: Viața academică în perioada pandemiei. Au fost purtate discuții și prezentări referitoare la modul de desfășurare a cursurilor cu studenți în universități, educația online, eficiența actului educațional online, precum și strategii de organizare a predării-învățării online pentru viitor. Având în vedere contextul epidemiologic, determinat de pandemia SARS-CoV-2, evenimentul s-a desfășurat online, prin instrumentele puse la dispoziție de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecFie că este vorba despre timpul tău, lucruri sau...

ȘTIRI GdS