20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean modernizează instalațiile de oxigen de la mai multe secții

Spitalul Județean modernizează instalațiile de oxigen de la mai multe secții

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu organizează o nouă selecție în vederea atribuirii unui contract de execuție a unor lucrări de modernizare a instalațiilor de gaze de la unitatea medicală.

Este vorba de reabilitarea și extinderea instalațiilor de oxigen de la trei secții. Acestea sunt: Dermatologie, Medicină Internă II și Neonatologie. Vor intra în reabilitare instalațiile de oxigen de la Camera de gardă din strada Progresului și de la Camera de triaj, precum și instalația de oxigen de la ATI I.

Se va apela la o achiziție directă, având în vedere urgența lucrărilor. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu și-a propus să finalizeze lucrările până în data de 24 decembrie. Pe 15 decembrie va fi a doua încercare de a selecta un constructor. La prima selecție nu s-a reușit acest lucru.

Sistem video pentru chirurgie endoscopică

Un sistem performant pentru intervenții chirurgicale va fi cumpărat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este nevoie de furnizarea unui sistem video pentru chirurgie endoscopică urologică. Acesta va intra în dotarea Secției Urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Licitația pentru cumpărarea echipamentelor performante va avea loc pe 28 decembrie. Suma aprobată pentru cumpărarea sistemului video pentru chirurgie endoscopică este de peste 300.000 de lei. Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, achiziția pentru Secția Urologie va crește calitatea actului medical. Se urmărește ca tot mai mulți gorjeni cu probleme urologice să aleagă secția din cadrul Spitalului Județean de urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS