18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTransloc recrutează director economic și director tehnic

Transloc recrutează director economic și director tehnic

Compania de transport în comun din Târgu Jiu angajează doi directori, economic și tehnic. A fost declanșată procedura de selecție a celor doi directori în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Selecția trebuie să fie finalizată până pe data de 26 ianuarie 2022, conform unei hotărâri a Consiliului de Admnistrație al Transloc Târgu Jiu.

În momentul de față, director economic este Delia Nicoleta Săftoiu, iar director tehnic este Constantin Alin Ușurelu. Compania Transloc este deținută de către Consiliul Local Târgu Jiu și asigură de zeci de ani transportul călătorilor.

Principalele obiective care stau la baza activităţii TRANSLOC S.A. Târgu Jiu sunt următoarele: gestionarea serviciului de utilitate publică, înţelegând prin aceasta exploatarea, întreţinerea, dezvoltarea şi modernizarea bazei materiale cu respectarea legislaţiei; continuarea unor activităţi secundare aducătoare de venituri pentru unitate, astfel: prestări servicii staţie I.T.P.; prestări servicii – închiriere spaţii pentru afişare module publicitare pe exteriorul mijloacelor de transport; prestări servicii – închiriere spaţii pe stâlpii reţelei electrice de troleibuz pentru susţinere module publicitare şi bannere; prestări servicii – închiriere spaţii pe stâlpiii reţelei electrice de troleibuz pentru susţinere cabluri de telecomunicaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS