16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBuget de 25 de milioane de lei pentru Minprest de la CEO

Buget de 25 de milioane de lei pentru Minprest de la CEO

Complexul Energetic Oltenia pregătește bugetul pentru unul dintre prestatorii pe care în deține. Este vorba de Minprest Serv SA Rovinari. Societatea are de regulă asigurat an de an peste 80% din buget de către compania mamă. Complexul Energetic Oltenia acordă lucrări care trebuie să fie executate la diferite puncte de lucru.

De data aceasta este vorba de o achiziție de deservire generală pentru subunitățile Sucursalei Miniere: servicii aferente activităților miniere, servicii exploatare centrale termce pe curent, servicii pentru stingerea incendiilor, servicii instalații sanitare, servicii de curățenie, servicii de curățenie și întreținere instalații sanitare la: termocentrale, ELCFU Motru, Sediul Executiv și la Hostel Maiami din Târgu Jiu. Bugetul alocat pentru serviciile respective este de 25,6 milioane de lei. Contractul va fi valabil 12 luni și va începe pe 1 ianuarie 2022.

Societatea MINPREST SERV S.A. Rovinari are peste o mie de angajați

Societatea s-a înființat în anul 2002 ca societate pe acțiuni cu capital mixt, prin externalizarea serviciilor auxiliare din cadrul fostei C.N.L. Oltenia S.A. Târgu Jiu. Obiectul principal de activitate este: Activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora.

Principalele activități secundare desfășurate de către Minprest Serv S.A. sunt: Servicii profesionale de curățenie; Servicii centrale termice; Servicii de curățare-înlăturare vegetație uscată; Servicii de exploatare și întreținere cale ferată; Împăduriri; Deratizare, dezinfecție și dezinsecție, etc. Societatea Minprest Serv S.A. este o întreprindere publică în sensul OUG nr. 109/2011, ce creează valoare economică și care acționează ca o companie cu scop comercial, societatea nu face parte din strategia guvernamentală sau locală din domeniul de activitate în care operează, nu îndeplinește obligații de serviciu public.

Minprest Serv SA se încadrează în prevederile O.U.G. nr. 109/2011, fiind o societate comercială pe acțiuni, constituită în conformitate cu prevederile Legii nr. 31 /1990. Societatea este condusă de Adunarea Generală a Acționarilor și administrată de Consiliul de Administrație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS