5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean angajează 15 asistenți șefi

Spitalul Județean angajează 15 asistenți șefi


Spitalul Județean a scos la concurs 15 posturi de asistenți medicali șefi la mai multe secții și alte compartimente din cadrul unității medicale.

După ce în ultimul an au fost scoase la concurs posturile de șefii de secții și încadrați conducători pe bază de contract și plan de management, în prezent s-a ajuns la scoaterea la concurs a posturilor de șefi de secție. În total, sunt disponibile 15 posturi de șef la 12 secții, două la laboratoare și unul la Blocul Operator din strada Progresului.

Vor fi organizate concursuri la următoarele secții: Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, ATI I, ATI II, ORL, Urologie, Boli Infecțioase, Psihiatrie, Oncologie, Dermatologie, Obstretică-Ginecologie.

Mai este necesar un asistent medical șef la Blocul Operator din strada Progresului nr. 18, respectiv la Laboratorul de Analize Medicale și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală. Dosarele se depun până pe 6 decembrie. Va avea loc o selecție până în data de 8 decembrie. Proba scrisă a concursului este programată pe 15 decembrie, ar interviul pe 20 decembrie.

Nu au director de îngrijiri medicale prin concurs

Unitatea medicală va relua concursul pentru postul de director de îngrijiri medicale, în continuare vacant. Cu toate acestea au avut loc două concursuri, însă nu s-a reușit instalarea unui director. Primul concurs s-a soldat cu respingerea tuturor candidaților la proba scrisă, pentru că notele au fost prea mici. Al doilea concurs a fost anulat ca urmare a unor deficiențe. Urmează să fie reluată întreaga procedură.

Între timp postul de director de îngrijri medicale este condus de un asistent șef interimar. Este singurul post din Comitetul Director condus de o persoană care nu a susținut un concurs. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a anunțat că de anul viitor va fi pusă la punct organigrama pentru a nu mai fi modificată atât de des în cadrul ședințelor Consiliului Județean Gorj, în funcție de reorganizările care au loc periodic la diferite birouri și compartimente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS