16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjConcursuri pentru trei posturi de șef de post

Concursuri pentru trei posturi de șef de post

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează un concurs pentru ocuparea a trei funcții de șef de post. Sunt vacante conducerile posturilor de poliție din Jupânești, Stejari și Stoina.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii: să fie agenți de poliție, cu următoarea pregătire de bază: studii medii, cu diplomă de bacalaureat; să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să deţină gradul profesional de minimum agent de poliţie; să aibă vechime în muncă/din care în M.A.I.: 2 ani/2 ani;

să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală;să dețină/să obțină permis de conducere categoria B; să dețină/să obțină autorizație de acces la informații clasificate cu nivelul de secretizare secret de serviciu și are obligația de a asigura protecția tuturor documentelor clasificate gestionate; să dețină/să obțină aviz pentru desemnarea în structurile poliției judiciare și ca polițist rutier.

Declarație pe propria răspundere în loc de certificat verde!

Cererile de participare la concurs (conform modelului anexat) vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și vor fi transmise la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul Resurse Umane [email protected] până la data de 25.11.2021, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare).

Dosarele de recrutare vor fi constituite exclusiv în format electronic

Dosarele de recrutare vor fi constituite exclusiv în format electronic, documentele necesare fiind depuse prin transmiterea, în format electronic, până la aceeași dată, respectiv 25.11.2021, ora 16.00 (și în zilele nelucrătoare), (scanat, format PDF needitabil), la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul Resurse Umane [email protected].

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din Municipiul Tg-Jiu, str. Traian, nr. 2, jud. Gorj.

În contextul epidemiologic actual, în vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus SARS-COV2, pe parcursul desfășurării concursului se vor respecta următoarele reguli: menținerea distanțării sociale; purtarea măștii, „Înaintea susținerii probelor de concurs, candidatul va semna pe proprie răspundere o declarație din care să rezulte că nu se află în izolare sau carantină, că nu prezintă simptomatologie specifică îmbolnăvirii cu SARS-COV2 (conform definiției de caz elaborate de CNSCBT/INSP – https://www.cnscbt.ro/index.php/informatii-pentru-personalul-medico-sanitar).”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS