8.4 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Anchetă IPJ după ce un șef de poliție a ieșit pozitiv la testul antidrog

Gorj: Anchetă IPJ după ce un șef de poliție a ieșit pozitiv la testul antidrog

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă internă, după ce un șef de poliție ar fi ieșit poztiv la testul antidrog.

Este vorba de comisarul șef Cristan Nicu Tănase, șef al Poliției Rurale Rovinari. Comisarul șef a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Șeful din poliție le-ar fi spus colegilor săi că ar fi urmat un tratament medicamentos și de aici rezultatul pozitiv al testului. Rămâne de văzut și care va fi rezultatul analizelor în urma probelor care vor fi recoltate la unitatea medicală din Târgu Jiu.

A fost întocmit dosar penal

Potrivit IPJ Gorj, a fost întocmit dosar penal: „La data de 10 noiembrie, în baza Planului de acțiune întocmit la nivelul IPJ Gorj, a fost desfășurată o acțiune pe raza orașului Rovinari, pe linia verificării consumului de alcool sau alte substanțe interzise.
Cu această ocazie, în urma testării de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a unui polițist, de 43 de ani, aparatul de detecție a consumului de substanțe psihoactive a indicat la una dintre substanțe, recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Întrucât anterior testării acesta condusese autoturismul personal pe raza orașului Rovinari, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS