10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Un șofer a lovit cu mașina un minor care traversa pe trecerea de pietoni

Gorj: Un șofer a lovit cu mașina un minor care traversa pe trecerea de pietoni

Un băiat, de 14 ani, din Târgu Jiu, a ajuns aseară la spital, după ce a fost lovit de un autoturism. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cu privire la faptul că în unitatea medicală s-a prezentat un minor, victimă a unui eveniment rutier.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Romanești, din direcția municipiului Târgu Jiu către localitatea Romanești, a acroșat un tânăr de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu,  care s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător, iar după impact, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, acesta deplasându-se la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însoțit de mama acestuia. Atât conducătorul auto, cât și tânărul au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto rezultând o concentrație de 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru pieton rezultatul a fost negativ.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuvințarea organelor de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS