15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTransalpina, închisă până în primăvara anului viitor

Transalpina, închisă până în primăvara anului viitor

Cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina, a fost închisă până în primăvara anului viitor.

O Comisie formată din reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, ai secțiilor locale de drumuri și ai Poliției Rutiere s-a aflat marți la Rânca unde s-a propus închiderea Transalpinei, pe tronsonul Rânca – Obârsia Lotrului, din data de 20 octombrie și până în primăvara anului viitor.

Potrivit CNAIR, măsura închiderii circulației rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Cabanierii din Rânca sunt nemulțumiți de închiderea șoselei și vor să ceară despăgubiri în instanță membrilor Comisiei. Reprezentanții proprietarilor de pensiuni din stațiune spun că turiștii nu vor mai veni în zonă. În plus, nu ar fi existat motive pentru măsura închiderii șoselei, vremea fiind bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS