17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCEO spune pas angajărilor și preferă absolvenții pentru subvenții

CEO spune pas angajărilor și preferă absolvenții pentru subvenții

Complexul Energetic Oltenia (CEO) va angaja până la finalul acestui an doar tineri absolvenți. Încadrarea de alte categorii de lucrători este suspendată, până când vor fi atrași în cadrul companiei tinerii care sunt specializați în diferite meserii în cadrul învățământului dual. Este vorba de promoția curentă, respective anul 2021.

Societatea va beneficia inclusiv de programul de subvenții al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru încadrarea de absolvenți. Astfel, cererile depuse de absolvenți până la data de 1 septembrie vor fi tratate cu prioritate. La companie sunt depuse cereri și din partea altor categorii de persoane care vor să lucreze în sectorul minier sau energetic. Deocamdată, se urmărește atragerea de tineri care au și beneficiat de stagii de practică alături de personalul din Complexul Energetic Oltenia.

Locurile de muncă oferite de CEO

Societatea Complexul Energetic Oltenia SA (CEO) oferă tuturor absolvenților calificați prin învățământ dual, promoția 2021, oportunitatea de a deveni salariați ai companiei în ocupațiile pentru care dețin competențe certificate, astfel:

  • Sudor – 23 locuri pentru absolvenții Colegiului Tehnic Motru;
  • Mecanic utilaje și instalații în industrie – 27 locuri pentru absolvenții Colegiului Gheorghe Tătărăscu Rovinari;
  • Electrician exploatări miniere – 20 locuri pentru absolvenții Colegiului Tehnic Mătăsari;
  • Electrician aparate şi echipamente electrice şi energetice – 14 locuri pentru absolvenții Liceului Energetic Craiova;
  • Electrician protecţii prin relee, automatizări şi măsurători în instalaţii energetice – 13 locuri pentru absolvenții Liceului Energetic Craiova;
  • Lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic – 24 locuri pentru absolvenții Liceului Tehnologic Turceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS