21.8 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Ordine de protecție emise împotriva a doi bărbați acuzați de violență în familie

Gorj: Ordine de protecție emise împotriva a doi bărbați acuzați de violență în familie

Polițiștii au emis ordine de protecție împotriva a doi bărbați acuzați de violență în familie. Astfel, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați ieri de către o tânără de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 6 septembrie, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați ieri prin apelul 112, de către o femeie de 47 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că a avut un conflict cu concubinul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS