14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane, reţinute după bătaia în stradă din Târgu Jiu

Trei persoane, reţinute după bătaia în stradă din Târgu Jiu

Polițiștii locali au intervenit, marți, pentru aplanarea unui conflict spontan izbucnit între două familii, chiar în intersecția străzii General Christian Tell cu bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu.

Oamenii legii au reţinut pentru 24 de ore două femei şi un bărbat. „Pe 26 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, două femei de 36 și 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Pantelimon, județul Ilfov și un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe“, potrivit IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că pe 24 august a.c., cele două femei, în timp ce se aflau pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei de 37 de ani, din comuna Telești, iar bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 42, din comuna Telești.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS