10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO)Gorj: O femeie a murit și un bărbat a fost rănit grav într-un accident la Pojogeni

(VIDEO)Gorj: O femeie a murit și un bărbat a fost rănit grav într-un accident la Pojogeni

-

O femeie a murit pe loc și un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs în această dimineață în localitatea gorjeană Pojogeni, de lângă Târgu-Cărbunești.

Potrivit ISU Gorj, un șofer a pierdut controlul volanului unei mașini, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac.
La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj al SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime (o femeie în vârstă de 58 de ani și un bărbat în vârstă de 61 de ani) care erau încarcerate.

Pompierii au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, medicul sosit la fața locului a constatat decesul femeii. Bărbatul este în stare gravă și a fost preluat de către un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Poliția a început o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS