12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieGorj: 1.211 candidați, la a doua sesiune a bacalaureatului

Gorj: 1.211 candidați, la a doua sesiune a bacalaureatului

Un număr de 1.211 candidați participă la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat.

De luni, 16 august, se dă startul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat 2021, la nivelul județului Gorj fiind înscriși 561 de candidați la proba Ea), 672 de candidați la proba Ec) și782 la proba Ed. Perioada în care aceştia și-au putut depune dosarele de înscriere a fost 19-26 iulie.

Spre deosebire de prima sesiune a acestui examen, în această a doua sesiune vor fi susținute probele scrise mai întâi și, ulterior, se vor desfășura probele de echivalare/evaluare a competențelor lingvistice de comunicare și a celor digitale.

Sunt organizate pentru această sesiune 7 Centre de Examen și un Centru Zonal de Evaluare: trei centre de examen în Municipiul Târgu Jiu, la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, Liceul cu Program Sportiv și Colegiul Tehnic 2, restul de patru fiind organizate la Colegiul Național „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești, Liceul Tehnologic Turceni, Colegiul Tehnic Motru și Colegiul „Gheorghe Tătărescu” Rovinari. Centrul Zonal de Evaluare, pentru toate cele trei probe scrise, va fi organizat la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS