19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn singur candidat pentru postul de medic în cadrul DGASPC Gorj

Un singur candidat pentru postul de medic în cadrul DGASPC Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj va încerca pentru a treia oară să angajeze un medic la instituție.

Este vorba de un concurs pentru ocuparea postului de medic primar la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu Jiu. Problema este că la primele două concursuri organizate până în momentul de față nu a venit niciun candidat. Salariul nu este unul mic, ci trece de 10.000 de lei. Prin urmare, se speră să se prezinte măcar un candidat. Din fericire, a fost depus un dosar.

Concursul va avea loc pe 10 august proba scrisă și pe 13 august interviul. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj speră ca acum să angajeze un medic primar. Acesta trebuie să fie absolvent al facultății de medicină, în specializarea medicină generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie.

Concurs de promovare și la DSP Gorj

O parte a salariaților din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj va avea salarii mai mari. Acest lucru va fi posibil ca urmare a promovării în gradul profesional următor. Astfel, Direcția de Sănătate Publică Gorj organizează examen de promovare în gradul profesional următor pentru asistenții medicali din instituție. În urma promovării examenului, salariile vor fi mai mari. Asistenții medicali sunt inspectori în cadrul birourilor și compartimentelor de specialitate. Până în data de 18 august se depun dosarele de către persoanele interesate.

În perioada 19 – 25 august are loc selecția dosarelor. Pe 30 august este programată proba scrisă a examenului de promovare. Ultima etapă a concursului va fi proba interviului. Sunt acceptați în rândul candidaților asistenții medicali cu cel puțin trei ani vechime, calificativul bine la evaluările din ultimii 2 ani și să nu fi avut cazier administrativ, respectiv sancțiuni disciplinare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS