6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNunta de Aur va fi organizată din nou la Târgu Jiu

Nunta de Aur va fi organizată din nou la Târgu Jiu

Autoritățile din Târgu Jiu îi așteaptă pe târgujienii care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie să participe la Nunta de Aur. Cererile pot fi depuse până la data de 13 august.

Persoanele respective vor încasa un premiu în bani și vor participa și la o petrecere la un restaurant din municipiu. Va fi oficiată și o cununie religioasă la o biserică din oraș.

„Ca urmare a numeroaselor întrebări pe care le-am primit recent de la dumneavoastră, mai ales în mediul online, revin cu precizarea că documentele necesare participării se pot depune până în data de 13 august. Sunteți așteptați zilnic la registratura Primăriei Municipiului Târgu Jiu, unde veți depune o cerere însoțită de cărțile de identitate și certificatul de căsătorie, urmând ca în data de 19 august să ne întâlnim pentru a vă oferi un moment deosebit. Este modul nostru de a felicita cuplurile care împlinesc o jumătate de veac, o generație puternică ce ne-a purtat pe umeri, ne-a modelat transformându-ne în ceea ce suntem astăzi și care ne-a servit drept exemplu”, a spus primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS