0.6 C
Craiova
luni, 30 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean Târgu Jiu are director economic

Spitalul Județean Târgu Jiu are director economic

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu a reușit să selecteze în urma concursurilor organizate în ultimele două luni decât un singur membru pentru Comitetul Director.

Este vorba de Ion Pogonaru, director financiar contabil cu acte în regulă, după ce a promovat concursul organizat de către Spitalul Județean. Potrivit reprezentanților unității medicale, Ion Pogonaru, unicul candidat pentru postul de director medical, a primit nota 6,15 proba scrisă, 7,65 pentru susținerea proiectului și 8,15 la interviu. Media finală a fost 7,32.

Era obligatoriu ca media de promovare să fie 7. Prin urmare, directorul financiar contabil a câștigat concursul și va avea un mandat pe 4 ani. Și-a început deja activitatea la unitatea spitalicească în noua calitate. Ion Pogonaru era director economic interimar. Este de amintit că sunt șanse ca și directorul medical Constantin Dinu să promoveze. Mai are de trecut pe 5 august de proba interviului. Toate etapele de până acum ale concursului le-a promovat cu peste 9.

Concurs pentru postul de director de îngrijiri

Concursul pentru postul de director de îngrijiri va trebui să fie reluat pentru că niciunul dintre cei doi candidați nu a obținut notă de trecere. Șefii Spitalului Județen de Urgență din Târgu Jiu sunt obligați să mențină interimatul în privința postului de director de îngrijiri.

Actualul director, Elena Claudia Motea, și-a încheiat definitiv aventura la concursul pentru postul respectiv. Și ultima cale de contestare a rezultatului concursului a fost epuizată și, astfel, candidata, rămâne respinsă. Nu a reușit să obțină minimum nota 5 la proba scrisă și nu a putut să participe la interviu. Claudia Elena Motea a primit 4,52 și a contestat faptul că unul din subecte nu era din bibliografia de concurs. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a pregătit un nou anunț prin intermediul căruia scoate postul de director de îngrijiri la concurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS