10.8 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentGorj: IPJ face anchetă după ce un bărbat acuză că ar fi fost bătut de oamenii legii

Gorj: IPJ face anchetă după ce un bărbat acuză că ar fi fost bătut de oamenii legii

Narcis Bobină susține că a fost la finalul săptămânii trecute într-un club din Țicleni, unde a consumat o bere și o pizza, alături de un prieten.

A folosit un card să achite consumația, însă ar fi fost refuzat și i s-a solicitat să achite numerar. De aici a început scandalul. A fost dat afară din local, unde a fost așteptat de un echipaj de polițiști și jandarmi. Un jandarm a și fost mușcat de un deget din încăierare. În cele din urmă, bărbatul, angajat ca brancardier, a fost condus la sediul poliției, unde s-ar fi produs agresiunea. Ulterior, tânărul a ajuns la Spitalul din Cărbunești.

IPJ Gorj a început o anchetă și o verificare internă în acest caz.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări de către Compartimentul Control Intern”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Schița Cabinetului Dacian Cioloș

O variantă de lucru discutată duminică de Biroul Naţional al USR este un Cabinet Cioloș în care Dan Barna ar fi vicepremier și ministru de externe. Stelian Ion ar fi păstrat la Justiție, Cătălin Drulă la Transporturi și Ioana Mihăilă ar ocupa din nou portofoliul Sănătății. O schiță a viitorului guvern minoritar USR-PLUS este discutată în conducerea formațiunii înainte ca ea să fie depusă la Parlament, odată cu programul de guvernare, notează Hotnews.

ȘTIRI GdS