36.9 C
Craiova
sâmbătă, 31 iulie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: O tânără fără permis a avariat trei mașini

Gorj: O tânără fără permis a avariat trei mașini

O tânără, de 25 de ani, din Rovinari, este cercetată de poliție, după ce a avariat trei autovehicule. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi ieri de un bărbat de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin i-a sustras autoturismul care se afla staționat pe strada Prieteniei din Rovinari, cu cheile în interior.

La scurt timp, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză. Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior persoana a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident rutier cu patru răniți la Câineni

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe...

ȘTIRI GdS