10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean Târgu Jiu a scos la concurs postul de director medical

Spitalul Județean Târgu Jiu a scos la concurs postul de director medical

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs postul de director medical pentru un mandat de patru ani. Actualul director este Constantin Dinu, medic ortoped și care ocupă interimar postul. Constantin Dinu a anunțat că este interesat să participe la concurs pentru a face parte din conducerea unității medicale din Târgu Jiu. Postul a fost scos deja la concurs. Dosarele pot fi depuse până pe 12 iulie. Se caută un medic specialist cu vechime de 5 ani în specialitate.

Pe 19 iulie este programat un test grilă, pe 22 iulie prezentarea proiectului de management, iar pe 5 august interviul. În data de 10 august vor fi afișate rezultatele finale. Urmează să fie scoase la concurs și celelalte posturi din cadrul Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, precum postul de director de îngrijiri sau cel economic.

Spitalul Județean angajează debutanți

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu angajează personal debutant. Este vorba de trei posturi cu normă întreagă în cadrul laboratoarelor de analize medicale. Un post cu normă întreagă de biolog debutant este disponibil la Laboratorul de Analize Medicale. Al doilea post de chimist debutant este disponibil tot la Laboratorul de Analize Medicale.

Nu în ultimul rând, la Laboratorul BK din Dispensarul TBC este liber un post de biolog principal. În acest caz este necesară experiența. Cei interesați pot depune dosarele până pe 3 iulie. Concursul va avea loc în săptămânile următoare, dar nu mai târziu de trei luni de la publicarea anunțului în revista Viața Medicală. Este nevoie de personal pentru laboratoarele de analize medicale pentru că personalul existent a fost transferat în cadrul Laboratorului de genetică moleculară, deschis în pandemia de coronavirus pentru efectuarea de teste pentru depistarea COVID.

SAJ Gorj a scos din nou la concurs 6 posturi de medic

Totodată, Serviciul de Ambulanță Județean(SAJ) Gorj a scos din nou la concurs posturile de medic la unitate. Este vorba de 4 posturi de medic cu specializarea medicină generală sau de familie la stația din Târgu Jiu. A mai fost scos la concurs un post de medic specialist la substația de la Târgu-Cărbunești și un post de medic specialist la substația din Motru.

Cei interesați pot depune dosarele până în data de 5 iulie. Concursul se va desfășura în trei etape: analiza activității profesionale, proba scrisă și proba practică. Posturile de medic au fost scoase de mai multe ori la concurs în ultimul an, însă nu s-a prezentat nimeni. Serviciul de Ambulanță Județean Gorj se bazează pe doar 4 medici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS