16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Femeie căutată de poliție după ce a dispărut de acasă

Gorj: Femeie căutată de poliție după ce a dispărut de acasă

O femeie, de 48 de ani, este căutată de polițiștii gorjeni, după ce a dispărut de la domiciliul din comuna Dănciulești, unde stătea cu soțul.

Localnica a plecat voluntar de la domiciliu cu un autobuz ce efectuează curse de transport în comun pe itinerariul Dănciulesti – Craiova și nu a mai revenit până în prezent.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 5 iunie, bărbatul a însoțit-o pe soția sa la stația de autobuz, văzând când acesta s-a urcat într-un autobuz care se deplasa spre municipiul Craiova. Femeia este cunoscută cu probleme de sănătate și plecări frecvente de la domiciliu.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip colanți de culoare neagră spre gri, bluză cu mânecă scurta de culoare frez, o geacă de culoare verde și încălțată în adidași de culoare neagră din pânză și pe cap purta o banderolă de culoare roșie, având asupra sa o geantă de culoare neagră. Semnalmente – înălţime de 1,70 m, greutate 95 kg, ochii căprui, păr negru împletit, constituţie atletică.

Persoanele care pot oferii informații care să conducă la identificarea femeii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS