22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn nou concurs pentru șefia CAS Gorj

Un nou concurs pentru șefia CAS Gorj

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj organizează un nou concurs pentru desemnarea unui director. Până pe 4 iunie pot fi depuse dosarele de către cei interesați.

În data de 9 iunie va avea loc selecia de dosare și publicarea listei cu persoanele care îndeplinesc toate condițiile pentru a participa la concurs. Lista va putea fi contestată însă. Potrivit Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, în data de 16 iunie este programată proba scrisă a concursului. În termen de 4 zile de la încheierea probei scrise va putea fi organizată și proba interviului cu toți candidații care vor obține punctajul minim. La ultimul concurs acesta a fost de 70 de puncte. Prin urmare, este obligatorie condiția promovării probei scrise pentru accederea în etapa următoare a concursului.

Concursul are loc în București

Proba scrisă va avea loc în amfiteatrul Spitalului Județean de Urgență din București. La nivel național va fi organizat un concurs pentru 36 de case judetene de asiguări de sănătate(inclusiv Gorj) și la Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești. La primul concurs, cea mai mare parte a candidaților nu a reușit să obțină punctajul necesar pentru a participa la concurs. Pentru postul de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj a participat Amalia Făgaș, angajat al instituției. Amalia Făgaș a picat concursul pentru șefia CAS Gorj, fiind singurul candidat pe post. A obținut 59 de puncte, însă necesarul era de 70, pentru participarea la următoarea probă, respectiv interviul. Amalia Făgaș este consilier gradul I în cadrul CAS Gorj. În prezent, instituția este condusă interimar de Constantin Daniel Șurlea. Cei doi sunt în cărți pentru a participa la concurs, însă doar cei care își vor depune dosarele complete vor fi luați în considerare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS