10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean angajează 12 medici specialiști

Spitalul Județean angajează 12 medici specialiști

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu angajează prin concurs un număr mare de medici. Este vorba de 12 posturi de medici specialiști care în momentul de față sunt toate vacante.

Posturile sunt la următoarele secții din unitatea medicală: Psihiatrie acuți, Oftalmologie, Radiologie și imagistică medicală pentru Laborator, Boli Infecțioase, Serviciul de Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale. Mai este nevoie de un medic neurochirurg la Secția Chirurgie I, un medic de laborator în cadrul Laboratorului de Analize Medicale, precum și un medic rezident în ultmul an, la Secția ATI II.

Vor mai fi scoase la concurs două posturi cu normă întreagă de medic rezident în ultimul an confirmat în specialitatea neonatologie, la Secția Neonatologie.

Taxa de participare este 150 de lei

Anunțul privind organizarea concursului a fost publicat pe 28 mai în revista Viața Medicală. Potrivit conducerii, Concursul va fi organizat în 31 – 90 de zile de la publicarea anunțului.

Taxa de concurs este de 150 de lei. Șefii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au făcut aproape 200 de angajări în perioada pandemiei de coronavirus. Astfel, au fost angajate foarte multe persoane în secții care nu se aflau în prima linie a luptei împotriva coronavirusului. Mai mult decât atât, unitatea medicală a fost foarte aproape să încadreze fără concurs peste 20 de persoane la Secția Boli Infecțioase și nu numai, în condițiile în care numărul pacienților COVID a scăzut drastic.

Practic, nu mai erau justificate angajările respective, mai ales că era vorba chiar de posturi de asistente medicale debutante. Ulterior, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a decis să stopeze orice angajare fără concurs și care are legătură cu pandemia de coronavirus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS