17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNimeni nu vrea să se angajeze medic la DGASPC pe un salariu de 10.000 de lei

Nimeni nu vrea să se angajeze medic la DGASPC pe un salariu de 10.000 de lei

Nimeni nu este interesat de un salariul de 8.000 – 10.000 de lei la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Instituția este la a doua încercare de organizare a unui concurs pentru ocuparea postului de medic primar la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu-Jiu. Problema este că la cele două etape de înscriere organizate până în momentul de față nu a venit niciun candidat. Salariul nu este unul mic.

Prin urmare, se spera să se prezinte măcar un candidat. Din păcate, nu a fost depus niciun dosar. Concursul ar fi trebuit să aibă loc în data de 15 iunie. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj va relua concursul până când va reuși să angajeze un medic primar. Cei care doresc să se înscrie la acest examen trebuie să fie absolvenți ai facultății de medicină, în specializarea medicină generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie.

Alte 8 posturi scoase la concurs

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului organizează, de asemenea, un concurs pentru angajarea a 8 educatori la Centrele de asistență din municipiul Târgu Jiu, Rovinari și Târgu-Cărbunești. Proba scrisă a concursului este programată în data de 29 iunie, iar proba de interviu în data de 5 iulie.

Concursul va avea loc la Cantina din cadrul Complexului de recuperare și reabilitare neruropsihiatrică pentru adulți, din Târgu Jiu. Este vorba de opt posturi vacante de educatori cu studii superioare și studii medii. Înscrerile se fac până în data de 11 iunie, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, la Serviciul Resurse Umane.

Pe sitetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului se află bibliografia pentru concurs și alte date de interes pentru cei care vor să se înscrie în cursa pentru un post de educator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS