24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManagerul SJU comunică prin whatsapp cu pacienții

Managerul SJU comunică prin whatsapp cu pacienții

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, comunică prin intermediul unui număr de whatsapp cu pacienții sau cu viitorii pacienți.

Cei care vor să afle mai multe despre serviciile medicale oferite sau să relateze anumite situații cu care s-au confruntat ca pacienți ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu pot apela la numărul de whatsapp 0752.142.983.

Managerul Dumitru Vienescu a precizat că va comunica direct cu pacienții sau cu aparținătorii în privința propunerilor de îmbunătățire a activității sanitare, nemulțumiri legate de modul în care le-a fost acordată asistența medicală și altele. Pot fi transmise inclusiv imagini sau filmulețe. Numărul va fi disponibil de luni până joi de la 08,00 la 16,00 și vineri de la 08,00 la 12,00.

A câștigat concursul de manager

Dumitru Vienescu a câștigat în luna aprilie concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. A fost singurul candidat pentru postul de manager și a semnat un contract pe 4 ani. Nu a mai participat nimeni la concurs, pentru că era de notorietate faptul că este candidatul susținut de conducerea Consiliului Județean Gorj, administratorul unității medicale de la Târgu Jiu.

Dumitru Vienescu s-a arătat de fiecare dată nemulțumit că în presa locală au apărut toate scandalurile prin care a trecut în ultimii ani unitatea spitalicească. Foarte multe dintre sesizările primite de presă au venit din partea pacienților sau a aparținătorilor.

Acum managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu vrea ca pacienții sau rudele acestora să îl contacteze direct, în cazul în care au nemulțumiri referitoare la spital. Astfel, se va putea interveni rapid pentru remedierea problemelor care vor fi semnalate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS