3.9 C
Craiova
miercuri, 27 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tânăr reținut după ce a condus fără permis și a fugit de la locul accidentului

Gorj: Tânăr reținut după ce a condus fără permis și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deține acest drept și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, a ajuns aseară în arestul IPJ Gorj.

Potrivit anchetatorilor, la data de 6 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, tânărul, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 35 Baia de Fier, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un zid de beton, ocazie cu care a rezultat rănirea conducătorului auto și avarierea autoturismului.

Cu ocazia audierii, conducătorul auto a declarat că ar fi suferit leziuni după ce ar fi căzut în incinta locuinței. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Astăzi, polițiștii din Novaci îl vor prezenta pe tânăr, unităţii de parchet competente, cu propuneri procedu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bancul zilei

Un angajat era în fața firmei, când şeful său...

ȘTIRI GdS