13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAPIA plătește 42.000 de lei pentru dat cu mopul

APIA plătește 42.000 de lei pentru dat cu mopul

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Gorj a pregătit un buget de 42.000 de lei pentru achiziția de servicii de curățenie.

Acestea sunt necesare la sediul central din Târgu Jiu, precum și la centrele din teritoriu. Este vorba de centrele din Novaci, Motru și Târgu-Cărbunești. Conducerea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a alocat suma de peste 42.000 de lei fără TVA, pentru achiziția serviciilor respective, care putea să fie efectuate cu personalul din subordine sau prin angajarea de femei de serviciu, dacă se face atât de multă mizerie pe parcursul unui an. Licitația pentru achiziția serviciilor respective este programată pe 23 aprilie.

„Servicii de curățenie și întreținere birouri pentru sediile APIA Centrul Județean Gorj (Centrul Județean Gorj, Centrul Local Târgu-Jiu, Centrul Local Motru, Centrul Local Novaci, Centrul Local Tărgu-Cărbunești). Valoare estimată: 42.425 RON”, potrivit anunțului de licitație.

Contractul va viza perioada 1 mai – 31 decembrie 2021. Este de precizat că anul trecut serviciile de curățenie au fost câștigat de o firmă de apartament din Târgu Jiu, înființată în 2019, Iulinshine Multigrup SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS