6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA născut în ambulanța SMURD

A născut în ambulanța SMURD

Un bărbat din Tismana, județul Gorj, a sunat, miercuri seara, la 112, pentru a anunța că soția lui naște și are nevoie de o ambulanță. Micuța Ioana a venit pe lume în ambulanța SMURD, devenită sală de nașteri.

ISU Gorj a trimis la fața locului un echipaj SMURD și un echipaj de Ambulanță. Primul ajuns a fost echipajul SMURD, care a evaluat situația și a luat-o pe femeie pentru a o duce la spital. Viitoarea mămică nu a mai ajuns la o unitate medicală să nască, pentru că nu mai era timp. Femeia a fost asistată de personalul de pe ambulanța SMURD și a adus pe lume o fetiță care se numește Ioana

La scurt timp, la fața locului a ajuns o altă ambulanță, încadrată cu medic! Medicul s-a asigurat că femeia și fetița sunt bine și a însoțit echipajul SMURD în misiunea finală de le transporta în siguranță la spital!

„Emoțiile unui astfel de moment sunt greu de descris în cuvinte, dar trebuie să-i felicităm pe membrii echipajului SMURD, membrii echipajului de ambulanță și pe medicul ajuns la fața locului la scurt timp după ce Ioana a venit pe lume!“, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS