17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNoul manager a început cu zeci de angajări și promovări la Spitalul Județean

Noul manager a început cu zeci de angajări și promovări la Spitalul Județean

Noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a intrat în pâine cu un plan de angajări și promvări. Nici nu a început să își pună în aplicare proiectul pentru care a fost notat cu peste 9.

Principala preocupare este promovarea și angajarea a zeci de persoane la unitatea medicală. Potrivit Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, au fost aprobate deja procedurile pentru organizarea concursurilor de promovare a nu mai puțin de 45 de salariați din diferite compartimente.

Este vorba de registratori medicali, asistenți medicali, infirmiere și muncitori calificați. Cele mai multe posturi pentru care vor fi organizate concursuri de promovare sunt cele de registrator. Este vorba de un total de 18 posturi de registrator principal de la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Examenul de promovare va avea loc pe 19 aprilie. Până pe 12 aprilie se înregistrează dosarele.

15 angajări la Cabinetul pentru vaccinare

De precizat că toți salariații care vor promova în funcție vor beneficia și de salarii mai mari, în conformitate cu noul grad primit. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și-a propus să facă și angajări. S-a estimat că este nevoie de personal suplimentar pentru Centrul de vaccinare care funcționează în cadrul Secției Boli Infecțioase.

Încadrările vor fi realizate printr-un contract de prestări servicii medicale de specialitate, care va fi atribuit prin selecție de oferte. Administrația Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a stabilit că este nevoie de 10 asistente medicale. De asemenea, va fi necesară și încadrarea a cinci medici specialiști. Durata contractului va fi până la data de 31 decembrie 2021. Există o clauză de prelungire a contractului de prestări servicii, în funcție și de cât va dura campania de vaccinare a populației împotriva coronavirusului. În momentul de față, Centrul de vaccinare funcționează cu personal din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS