21.2 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCursuri gratuite de calificare organizate de AJOFM

Cursuri gratuite de calificare organizate de AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă(AJOFM) Gorj organizează cursuri de calificare și recalificare în perioada aprilie – mai pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă.

Vor fi cursuri de calificare în mai multe meserii, precum: agent de securitate, brutar, bucătar, dulgher-tâmplar-parchetar, inspector resurse umane, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie și zidar – pietrar – tencuitor „Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr1, pentru înscriere.

Persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră beneficiează, în mod gratuit, de servicii de formare profesională.

Relaţii suplimentare se obţin la nr de telefon: 0253 211568, Compartiment Formare profesională.”, potrivit unui comunicat al AJOFM Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS